002.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація на Сумщині:

  • протягом дня 25 лютого ворог здійснив 32 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 182 вибухи. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Миропільська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Шалигинська громади. Вночі та зранку 26 лютого росіяни здійснили вісім обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 79 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Великописарівська, Есманьська та Середино-Будська громади.

Гаряче водопостачання:

  • у  зв'язку з поривом на ЦТП № 6 відсутня циркуляція гарячого водопостачання за адресами: пров. Лесі Українки, 2А, 4, 4/1; просп. Перемоги, 103, 103/1.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 54 одиниці комунального (38 тролейбусів і 16 автобусів) і 180 одиниць приватного громадського транспорту.

Погода:

  • за інформацією Сумського обласного центру з гідрометеорології, протягом доби буде мінлива хмарність, без істотних опадів, вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний 9 – 14 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть 1 – 3°C тепла.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegr