Надрукувати
Перегляди: 582

Розпочалося громадське обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці 8-го Березня на вулицю Михайла Чупріна.

Організував обговорення департамент забезпечення ресурсних платежів.

Вулицю пропонується назвати на честь Михайла Чупріна, який трагічно загинув 19 березня 2022 року у місті Маріуполь. Свій останній бій старший лейтенант прийняв у танку, яким командував та який не міг уже рухатись. Бойова машина була використана як нерухома вогнева точка, продовжуючи нищити ворога до останнього пострілу. Указом Президента України від 25.03.2022 № 167/2022 йому було присвоєно звання Герой України (посмертно).

Громадське обговорення у форматі електронної консультації триватиме до 19 квітня.

Пропозиція (зауваження) має бути написана від руки / надрукована та надіслана у сканованому / сфотографованому вигляді на адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

У пропозиції потрібно обов’язково вказати прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи / найменування юридичної особи, місце проживання автора звернення (місцезнаходження юридичної особи), дату подання та підпис.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені до 3 травня на Інформаційному порталі Сумської міської ради.

Детальніше