006.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація на Сумщині:

  • протягом дня 19 лютого ворог здійснив 54 обстріли прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 252 вибухів з мінометів, артилерії, РСЗВ та АГС. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Новослобідська, Шалигинська, Есманьська, Середино-Будська, Зноб-Новгородська громади. Вночі та зранку 20 лютого росіяни здійснили вісім обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 39 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Великописарівська, Новослобідська, Шалигинська, Середино-Будська громади. 

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 54 одиниці комунального (38 тролейбусів і 16 автобусів) і 180 одиниць приватного громадського транспорту.

Погода:

  • за інформацією Сумського обласного центру з гідрометеорології, протягом доби буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний 5 – 10 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть 0 – 2°C тепла.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegr