003.jpg

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО провів черговий особистий прийом громадян.

Під час прийому, на якому були також присутні представники структурних підрозділів міської ради, розглянули п’ять звернень. Те, що стосувалось надання жителю Стецьківки матеріальної допомоги на лікування сина, опрацюють вже більш предметно наступного тижня на спеціальній зустрічі за участі керівництва міста та департаменту соціального захисту населення.

До цього структурного підрозділу для контролю спрямував начальник МВА й звернення щодо забезпечення житлом родин з дітьми, що мають рідкісні (орфанні) захворювання. Департамент соцзахисту населення має тримати на контролі ухвалення відповідної програми, зокрема в частині оперативного опрацювання проєкту рішення планово-бюджетною комісією

Звернення сумчанина щодо підтоплення вул. Тихоріченська, Олексій Дрозденконаправив до в. о. міського голови Артема КОБЗАРЯ для комісійного вивчення.

За результатами розгляду звернення матері загиблого захисника України щодо отримання доступу до відео з камер спостереження з Алеї Слави на Центральному кладовищі, направлене для виконання до відділу інформаційних технологій та комп′ютерного забезпечення. Там повинні розв'язувати питання збільшення обсягу сховища для відео, актуалізації секторів спостереження та перегляду записів рідними похованих.

По зверненню щодо поділу земельної ділянки надали роз'яснення безпосередньо під час прийому.