001.jpg

КНП «Клінічний перинатальний центр Пресвятої Діви Марії» пропонує майбутнім мамам долучитись до артмайстерні та відвідати кіноклуб.

Такі ініціативи перинатальний центр реалізує в співпраці з ГО «Ліга сучасних жінок». Вже з понеділка, 12 лютого, розпочне свою роботу артмайстерня «При Надії». Вона покликана об’єднати майбутніх матусь в колі тепла та творчості.

Під час занять використовуватимуться різні види мистецтва, аби допомогти виразити емоції та навчитись керувати ними. Загалом арттерапевтичні техніки допомагають впоратися з тривожністю, страхами, гнівом, сумом, сприятимуть розслабленню та позитивному настрою.

Заняття відбуватимуться щопонеділка об 11:30 (тривалість до 1,5 години).

Також щоп'ятниці з 11:00 до 13:00 працюватиме кіноклуб, де показуватимуть стрічки про взаємостосунки, мотивацію, цінності, конфлікти, гендерні стереотипи. Після перегляду фільмів під час чаювання відбуватиметься обмін думками.

Охочих долучитись до артмайстерні або кіноклубу чекають у Школі відповідального батьківства за адресою: вул. Троїцька, 20. Телефон для попереднього запису: 78-84-43.