003.jpg

До 30-річчя АТ «Укрпошта» в обласному центрі погасили нову поштову марку з серії «Героїчні професії».

Марка присвячена самовідданій та звитяжній роботі працівників «Укрпошти» в умовах повномасштабного вторгнення. Цей випуск підкреслює важливість роботи працівників компанії, які попри складні умови воєнного часу продовжують виконувати свої обов’язки.

До спецпогашення долучився начальник відділу з питань захисту та оборони Сумської МВА Валентин ПАЗУХА.

«Від початку війни «Укрпошта» демонструє свою незламність. Ви продовжуєте працювати задля українців, задля Перемоги. Незважаючи складнощі, виконуєте свою роботу навіть на прикордонних територіях. Вдячний усій команді, кожному працівнику за щоденну працю», – зазначив він.

Блок «Укрпошта завжди поруч з вами» складається з двох марок: «Укрпошта доставляє» та «ЗСУ перемагають». На них зображено пересувне поштове відділення «Укрпошти», що приїхало до населеного пункту відразу після його звільнення ЗСУ.

Тираж блоку – 200 тисяч примірників. Від 2 лютого його можна придбати у всіх відділеннях національного поштового оператора.

Художник поштового блоку, листівки, художніх конвертів та штемпеля «Перший день» – Віктор ГРУДАКОВ. Авторка спеціального поштового штемпеля – Оксана ШУКЛІНОВА.

Нагадаємо, серія «Героїчні професії» присвячена людям різних спеціальностей, які працюють для українців та заради Перемоги. Героїчну серію у 2023 році розпочав поштовий блок «Воїни світла. Воїни добра», потому вона поповнилась випуском «Залізні люди».