007.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація:

  • протягом дня 24 січня ворог здійснив 12 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 56 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Великописарівська, Есманьська, Зноб-Новгородська, Дружбівська, Свеська громади. Вночі, 25 січня, росіяни здійснили три мінометні обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано дев'ять вибухів. Обстрілів зазнали Свеська та Зноб-Новгородська громади.

Гаряче водопостачання:

  • у зв'язку з промивкою бойлера на центральному тепловому пункті гаряче водопостачання відсутнє за адресами: просп. Свободи, 22, 24, 26, 30/1.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 52 одиниці комунального (38 тролейбусів і 14 автобусів) і 184 одиниці приватного громадського транспорту. 

Погода:

  • хмарно, вдень сніг, мокрий сніг, місцями дощ, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7 – 12 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть вдень близько 0°C.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.