005.jpg

До КНП «Центральна міська клінічна лікарня» прибув гуманітарний вантаж від БФ «Разом для України».

Лікарня отримала медикаменти, медичне обладнання та розхідні матеріали.

Завітали до лікувального закладу і самі представники благодійного фонду. Зокрема його виконавча директорка Евеліна КУРІЛЕЦЬ розповіла, що головна мета відвідин медичного закладу – дізнатись про його подальші потреби та подивитись, де саме буде використовуватись отримана нині допомога.

Директор КНП «Центральна міська клінічна лікарня» Валентина ДОМІНАС зазначила, що у рамках співпраці з БФ «Разом для України» лікувальний заклад раніше отримував допомогу у вигляді медикаментів, обладнання, одягу для медичного персоналу.

«Якщо взяти всю допомогу, яку наша лікарня отримала від БФ «Разом для України», то її вартість сягає понад 2,5 млн грн. Для нас це суттєво, оскільки медикаменти ніколи не бувають зайвими, важливе також обладнання, бо ж працюємо за багатьма лікувальними напрямками», – сказала Валентина Домінас.

За словами народного депутата Михайла АНАНЧЕНКА, важливо підтримувати подібні ініціативи, які реалізовує БФ «Разом для України»: «Те устаткування, яке представники цього фонду доставляють в Україну з закордону, обов’язково стане в пригоді нашим лікарям, а комусь з пацієнтів, можливо, врятує життя. Тому на рівні держави потрібно всіляко сприяти роботі благодійників».