007.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Безпекова ситуація:

  • протягом дня 22 січня ворог здійснив  40 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 186 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманьська, Середино-Будська, Свеська громади. Вночі, 23 січня, росіяни здійснили два обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано п'ять вибухів. Обстрілів зазнали Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади.

Холодне водопостачання:

  • у зв'язку з поривом на лінії діаметром 100 мм холодне водопостачання відсутнє за адресою: вул. Герасима Кондратьєва,138.

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 52 одиниці комунального (38 тролейбусів і 14 автобусів) і 184 одиниці приватного громадського транспорту. 

Погода:

  • хмарно, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південний 7 –12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с  Стовпчики термометрів показуватимуть вдень 2°C – 4°C морозу.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.