0012.jpg

Інформація про актуальну ситуацію.

Ситуація на прикордонні:

  • протягом дня 1 січня ворог дійснив 12 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 68 вибухів. Обстрілів зазнали Хотінська, Краснопільська, Великописарівська Есманьська громади. Вночі та вранці 2 січня росіяни здійснили сім обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 51 вибух. Обстрілів зазнали Білопільська, Юнаківська, Хотінська, Есманьська громади. 

Транспорт:

  • пасажирів перевозять 52 одиниці комунального (38 тролейбусів і 14 автобусів) і 184 одиниці приватного громадського транспорту.

Погода:

  • хмарно, помірні опади (сніг, мокрий сніг та дощ ), місцями: ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер західний 9 – 14 м/с. Стовпчики термометрів показуватимуть у першій половині дня від 2 до 4°C тепла з поступовим зниженням температури повітря ввечері до 8°C морозу.

Оперативно отримувати інформацію про аварійні відключення за адресами, а також подавати заявки можна за допомогою міського чат-бота «Суми 15-80» у Viber або Telegram.