006.jpg

У Сумах відбулась підсумкова онлайн-конференція «Презентація ключових результатів проєкту «Створення Мобільної соціальної служби з обслуговування вдома одиноких непрацездатних громадян та паліативного догляду та натуральної допомоги».

Під час онлайн-спілкування йшлось про практичний досвід громад в рамках реалізації даного проєкту. Разом із тим учасникам конференції наголосили на важливості підвищення обізнаності та свідомості дій та ініціатив, спрямованих на відновлення і розвиток сфери організації та надання соціальних послуг у громадах під час війни та у повоєнний період, сприянні посиленню інституційної спроможності громад, в тому числі мобільних соціальних послуг та інноваційних сервісів.

Практичним досвідом виїздів працівників мультидисциплінарної команди КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» поділилась її директор Інна ГАЛІЧЕНКО.

Вона зауважила, що такі виїзди дозволяють розширити спектр надання соціальних послуг для підопічних територіального центру та охопити усіма заходами відповідно до індивідуального плану.