0010.jpg

Департамент соціального захисту населення продовжує надавати в безоплатне користування засоби реабілітації людям літнього віку та особам з інвалідністю, які зареєстровані в Сумській міській ТГ.

Наразі є 11 одиниць приладдя. Воно було у використанні, але придатне для експлуатації

Є низько-, середньоактивні та багатофункціональні крісла колісні, підйомники пересувні з електричним приводом, підйомник пересувний з механічним приводом, ліжка з електричним приводом.

Отримати допоміжні засоби реабілітації можуть громадяни літнього віку та особи з інвалідністю. Для цього необхідно звернутися до департаменту соціального захисту населення (вул. Харківська, 35, кабінети 104, 126) з довідкою лікарсько-консультативної комісії про необхідність забезпечення допоміжними засобами реабілітації (для осіб похилого віку); індивідуальною програмою реабілітації особи з інвалідністю чи дитини з інвалідністю, в якій зазначені медичні показання на забезпечення засобами реабілітації.

Телефони для довідок: 78-77-42, (050)4078384.

КУ «Центр учасників бойових дій» надає  можливість безоплатного тимчасового користування допоміжними засобами реабілітації (палиці, милиці, ходунки) учасникам бойових дій і членам їхніх сімей. Для оформлення послуги необхідно звернутися до Центру УБД (вул. Герасима Кондратьєва, 165/71, тел.: (050)1079453.