003.jpg

Начальник Сумської міської військової адміністрації Олексій ДРОЗДЕНКО провів перший особистий прийом громадян.

До нього звернулися п’ятеро сумчан. Кожне звернення ретельно розглянули й за потреби подальшого опрацювання спрямоване начальником МВА до відповідних структурних підрозділів.

Питання, яке стосувалося пільгового перевезення осіб з інвалідністю міським транспортом різної форми власності, Олексій Дрозденко направив до відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг для розгляду, підготовки пропозицій та надання відповіді.

Інше – щодо неправомірних дій певних організацій з обслуговування житла – ретельно вивчать департамент інфраструктури міста та правове управління. Також департамент інфраструктури міста, за дорученням начальника Сумської міської військової адміністрації, має надати пропозиції щодо розв’язання питання підтоплення ґрунтовими водами домогосподарств на Басах.

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства розгляне питання облаштування укриття в дитсадку «Світанок» та підготує відповідну проєктно-кошторисну документацію. Також цей структурний підрозділ надасть роз’яснення щодо ремонту дорожнього покриття у дворі будинку № 25 по вул. Британська. А його колеги з КП «Міськсвітло» допоможуть цьому будинку з налагодженням вуличного освітлення.

Крім того, під час прийому, було надано роз'яснення щодо пропозиції зі збільшення надходження до бюджету громади.

Інші порушені питання начальник Сумської МВА взяв під особистий контроль.

Надалі Олексій Дрозденко проводитиме особисті прийоми громадян у другий і четвертий четвер місяця.