002.jpg

Школа Архітектури та Дизайну у співпраці департаментом забезпечення ресурсних платежів втілює проєкт «Живий шлях. Річка у місті: відповіді на актуальні запитання».

Проєкт триватиме пів року – до середини травня. Заплановано проведення 16 публічних семінарів, під час яких опрацьовуватимуть дані експертного оцінювання стану річок, розглядатимуть актуальні проблеми використання громадою прибережної лінії річок, систематизуватимуть отриману інформацію та шукатимуть варіанти розв’язання визначених проблем. Семінари відбуватимуться щосереди о 16:00 у Школі Архітектури та Дизайну (вул. Революції Гідності, 11). Долучитися до них можуть всі охочі (тел. для довідок: (050)4053121).

У фіналі проєкту мають відбутися громадські слухання, де обговорять напрацьовані рішення. Також буде створено відкритий електронний методичний посібник «Річка у місті», яким зможуть скористатися всі охочі.

Реалізація проєкту «Річка у місті» стала можливою завдяки програмі ZMINA:Rebuilding, за підтримки МБФ «ІЗОЛЯЦІЯ» (UA), Trans Europe Halles (SE) та Maly Berlin (SK). Проєкт співфінансується програмою Європейського Союзу «Креативна Європа».