0010.jpg

Представники соціальної сфери Сумської міської ТГ долучились до визначення потреб регіону, які допоможуть у створенні та реалізації суспільно-важливих для розвитку громад проєктів.

Учасниками зустрічі стали представники громадських організацій та органів місцевого самоврядування Сумщини. Захід дав старт третьому циклу проєкту «Забезпечення впровадження більш відповідального, спрямованого на людей та ефективного підходу до кризи в Україні через місцеве керівництво, інновації, співпрацю між агентствами та процес навчання дією», який реалізовує ГО «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини» за підтримки DanChurchAid (DCA) та Українська освітня платформа (УОП).

Під час спілкування підбили проміжні підсумки перших двох циклів проєкту та анонсували проєктну діяльність у межах третього. Його координуватиме на рівні регіону Опорний центр Української освітньої платформи (УОП) в Сумській області, створений на базі ГО «Професійна ліга соціальних працівників Сумщини».

Учасники дійшли згоди, що якісна підтримка громад неможлива без визначення їхніх потреб. Також наголосили на важливості та необхідності включення в процес відновлення та розвитку громад у воєнний та повоєнний час всіх суб’єктів громадянського суспільства на місцевому рівні.

Фасилітаторами зустрічі виступили локальні координатори Опорного центру Української освітньої платформи в Сумській області Володимир ДЕМЕНТОВ і Станіслав ЛИТВИНЕНКО.