002.jpg

На базі Офісу відновлення та розвитку громади відбувся захист пропозицій у межах конкурсу стартапів (бізнес-ідей), переможці якого отримають фінансову підтримку з бюджету Сумської міської ТГ.

Конкурсанти, а таких 12, розповіли про ініціативи та представили бізнес-плани. Експертна комісія опрацює їхні пропозиції і визначить переможців.

Нагадаємо, організатор конкурсу стартапів (бізнес-ідей) – департамент інспекційної роботи. Проводить його відповідно до цільової Програми підтримки малого і середнього підприємництва Сумської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки та Порядку використання коштів бюджету громади для сприяння та підтримки реалізації бізнес-ідей, проведення конкурсу стартапів у Сумській МТГ. Метою конкурсу є відбір стартапів, інноваційних підприємницьких ідей для реалізації на території Сумської міської ТГ, які фінансуватимуться коштом бюджету СМТГ і спрямовані на розвиток суб’єктів малого і середнього підприємництва, їх інвестиційної та інноваційної активності, просування вироблених ними товарів (робіт, послуг), результатів інтелектуальної діяльності на внутрішні та зовнішні ринки.