001.jpg

Напередодні Міжнародного дня студента молодіжний центр «Романтика» організував інтеграційний вояж «Student`s Family» та мистецький квартирник за участі творчої студентської молоді громади.

Під час інтеграційного вояжу студенти відвідали усі чотири сумських виші, дізнались цікаві історії та моменти з життя та навчання молоді у кожному з них.

Потому у молодіжному центрі «Романтика» відбувся мистецький квартирник. Завітали на нього і заступник очільника Сумської міської територіальної громади Станіслав ПОЛЯКОВ та народний депутат України Михайло АНАНЧЕНКО.

Вітаючи студентську спільноту, найперше вони побажали насолоджуватись цими яскравими роками та бути такими ж активними і завзятими.

«Приємно, що ви такі веселі та ініціативні. Ви берете участь у багатьох процесах, які стосуються життя сумської громади. Своєю чергою ми, як влада, намагаємось долучати вас до цього. Навчайтесь, розвивайтесь і беріть найкраще від студентських років. Саме зараз у вас є всі можливості здобути не лише вищу освіту, але й друзів на все життя. Це неоціненно», – сказав заступник очільника громади.

Потому від імені начальника Сумської міської військової адміністрації Станіслав Поляков вручив грамоти студентам, які беруть активну участь в житті своїх вишів та громадському житті.

Що ж до примноження студентських ініціатив, то лобіювати їх на рівні держави пообіцяв народний депутат України Михайло Ананченко. Він зауважив, що допомагати студентській молоді у вирішенні важливих для неї питань, вважає своїм обов'язком. Бо ж колись і сам був студентом і знає, що визнання важливої ролі студентів у суспільстві є необхідним.

Михайло Ананченко також відзначив грамотами актив студентських вишів.

Мистецький квартирник продовжився творчими виступами студентів.