002.jpg

КУ «Сумський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» відзначила Міжнародний день доброти низкою тематичних заходів.

З цієї нагоди директор комунальної установи Інна ГАЛІЧЕНКО відвідала обласний спеціалізований будинок дитини. Підопічним закладу вона привезла фрукти, солодощі та одяг.

Працівники та отримувачі соціальних послуг відділення денного перебування «Спільнота» відвідали ботанічний сад СумДПУ ім. А. С. Макаренка. З собою вони привезли власноруч змайстровані годівнички, які наповнили ласощами для птахів. Крім цього гості допомогли працівникам у підготовці території саду до зими: гребли листя, обпилювали гілки дерев, обкопували та підживлювали їх тирсою та сіном.

А працівники відділення денного перебування «Калина» разом з ансамблем «Червона калина» підготували для пацієнтів Сумського геріатричного пансіонату для ветеранів війни та праці концертну програму. Після чого інструктор з трудової адаптації провела майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас. Ще один цікавий та креативний майстер-клас був проведений на факультативі «Креативне рукоділля», де слухачі Університету третього віку створювали новорічних янголів.

До дітей, які перебувають у гематологічному відділенні Сумської обласної дитячої клінічної лікарні, завітали цікаві казкові персонажі – відвідувачі відділення денного перебування «Злагода». Разом із батьками діток вони влаштували веселе шоу, провели майстер-клас з виготовлення янголів-охоронців, а на завершення подарували солодощі та фрукти дітям, бажаючи найшвидшого одужання та міцного здоров’я.