007.jpg

Представники КП «Міськводоканал» протягом двох днів, 17 та 18 жовтня, працювали на практичній конференції «Особливості роботи підприємств ЖКГ, ОСББ, ЖБК та управителів багатоквартирних будинків в період воєнного стану».

Захід відбувся в Київському Міжнародному виставковому центру в рамках Комплексу виставок муніципального господарства «КомунТех – 2023».

Сюди з’їхались фахівці комунальної сфери з різних куточків України, аби обговорити нагальні питання з представниками Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Комітетів Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг та з питань екологічної політики і природокористування.

Під час конференції працювали наступні діалогові майданчики у сферах: управління побутовими відходами, теплопостачання та енергоефективності, управління багатоквартирними будинками тощо. Зокрема, директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ та фахівці очолюваного ним підприємства працювали на діалоговому майданчику у сфері водопостачання та водовідведення.

Професійні дискусії дали змогу учасникам конференції зосередитись на нових законодавчих умовах надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, обговорити ситуацію в галузі водопровідно-каналізаційного господарства під час війни, а також практики та способи ефективної взаємодії з донорськими організаціями.