0010.jpg

У МЦ «Романтика» відбулись урочистості з нагоди 45-річчя сумського хокею на траві.

У залі зібрались спортсмени всіх поколінь: від юних, які тільки починають свій шлях у цьому виді спорту, до найстарших, хто стояв біля його джерел.

Їх вітали керівництво Сумської міської ТГ та області, профільних спортивних організацій, які також завітали на сьогоднішнє свято.

Під час заходу згадали поіменно усіх, хто свого часу зробив внесок у розвиток сумського хокею на траві, перших гравців, тренерів і директорів спортивних закладів, де тренувались хокеїсти.

Заступник очільника сумської громади Віра МОТРЕЧКО подякувала кожному за великий труд і запал, без яких у спорті нічого не досягнути.

«Пишаюсь усіма і кожним із вас, бо ж за ці 45 років зроблено дуже багато. Про це свідчать численні перемоги на європейському та світовому рівнях. Вас знають і поважають далеко за межами не лише Сум, але й України. Переконана, що найголовніші перемоги й найвищі сходинки п’єдесталів ще попереду. Наснаги вам у досягненні поставлених цілей, а вони у вас, знаю, дуже амбітні», – звернулась посадовиця до присутніх у залі.

Приєдналась до слів привітань і начальник відділу фізичної культури та спорту Єлизавета ОБРАВІТ, яка найперше зауважила: «Я рада бути причетною до вашої згуртованої родини сумських хокеїстів. Той час, коли в юності теж грала в хокей на траві, згадую з теплотою та щемом, адже ми були, дійсно, однією родиною. Ще більш приємно те, що, дивлячись сьогодні на юних гравців, бачу, що ця атмосфера збереглася донині. І за це низький уклін тренерам».

Потому відбулось відзначення спортсменів грамотами та пам’ятними подарунками.

Також гостей свята радували творчі виступи дитячих колективів.