003.jpg

Користувачі чат-бота тепер можуть дізнатися контактну інформацію щодо низки бюджетних закладів.

Як повідомили в управлінні публічної інформації, у розділі «Довідка» чат-боту додали контактні дані щодо закладів середньої освіти громади, а також про дитячо-юнацькі спортивні школи.

Тож, у вкладці «Довідка/Освіта» можна дізнатися про адресу, контактний телефон, електронну скриньку та посилання на вебресурс шкіл громади.

Скориставшись вкладкою «Довідка/Спорт», користувачі чат-бота матимуть не лише контактні дані про дитячо-юнацькі спортивні школи різної форми підпорядкування, але й інформацію про відділення, у яких проходять тренування вихованців.

Нагадаємо, Міський чат-бот «Суми 15-80» – зручний канал комунікацій між мешканцями громади, надавачами послуг та місцевою владою для оперативного інформування мешканців про аварійні та планові ремонти за конкретною адресою, відправлення звернень про аварійну ситуацію чи іншу проблему, контролю за виконанням.

Тут також міститься великий обсяг довідкової інформації, зокрема, щодо роботи надавачів послуг, управителів будинків, соціального захисту, охорони здоров'я. Він допоможе дізнатися про найближче укриття, рух комунального громадського транспорту, діяльність вашого депутата міської ради та інше.

Міський чат-бот «Суми 15-80» розміщений на платформах месенджерів Viber і Telegram, доступний для користувачів 24/7.