001.jpg

Користувачі Міського чат-бота завжди матимуть під рукою доступ до інформації щодо руху комунального громадського транспорту.

У розділі «Довідка» додано меню «Рух транспорту». При натисканні на нього сумчани потрапляють на вебресурс із GPS-трекерами громадського транспорту нашого міста. І тепер може відслідковувати – скільки автобусів чи тролейбусів наразі на маршрутах, де саме вони перебувають, як довго рухатимуться до потрібної зупинки.

Нагадаємо, що Міський чат-бот «Суми 15-80» допомагає отримувати актуальну та оперативну інформацію про аварійні та планові ремонти комунальних мереж за визначеною користувачем адресою, подати заявку про усунення проблем, оцінити комунальні служби. А ще – дізнатися контакти свого депутата, місце розташування найближчого укриття та багато іншої довідкової інформації про комунальні, соціальні служби, заклади охорони здоров’я та освіти.

Додамо, що чат-бот працює у Вайбер і Телеграм, а значить не потребує встановлення чи додаткового завантаження на ваш телефон. Це зручно, корисно, надійно!