002.jpg

Очільник Сумської міської ТГ Олександр ЛИСЕНКО та депутати міської ради вітали підопічних управління «Служба у справах дітей» зі здобуттям базової та загальної середньої освіти, а посадовців і волонтерів – з отриманням відзнак.

Цього року випускається четверо дев’ятикласників і восьмеро одинадцятикласників з-поміж дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на обліку управління «Служба у справах дітей». Це діти, які виховуються в сімʼях піклувальників, у дитячому будинку сімейного типу, у прийомній сімʼї.

«Вітаємо випускників та їхніх рідних із цією подією. У вас, діти, зараз закінчується один важливий етап у житті й починається інший. Бажаємо вам бути щасливими, успішними, нехай усе заплановане здійсниться. А ми готові вас завжди в усьому підтримувати. Найбільше зараз нам усім потрібна Перемога. Після якої ми відбудуємо Україну та будемо її розвивати, щоб «Я – українець!» завжди звучало гордо», – наголосив очільник Сумської МТГ.

Олександр Лисенко та керівники депутатських фракцій вручили випускникам подарунки від громади.

Опісля привітали трьох дорослих жителів громади, яких відзначено з нагоди Дня Конституції України. Начальнику відділу фізичної культури та спорту Єлизаветі ОБРАВІТ вручили подяку міського голови за наполегливу, сумлінну працю на ниві місцевого самоврядування, відповідальне ставлення до виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм. Волонтер БФ «За європейське майбутнє» Катерина АНДРЕЄВА отримала грамоту міського голови за надання благодійної та спонсорської допомоги дітям, наполегливу сумлінну працю, високий професіоналізм. Голову громадського формування «Шериф» Володимира КІБЦЯ нагородили Почесною відзнакою Сумської міської ради «За заслуги перед містом» III ступеня за активну громадянську позицію та громадську діяльність, вагомий особистий внесок у підтримання громадського порядку в місті.