002.jpg

ТОВ «Сумська паляниця» разом з владою громади передасть понад 3 тисячі пасок категоріям сумчан, хто цього найбільше потребує.

Паски від ТОВ «Сумська паляниця» передадуть літнім людям, соціально незахищеним громадянам, військовим, які перебувають на реабілітації, родинам воїнів, котрі захищають Україну.

«Перед Великоднем передаємо пасочки соціально вразливим категоріям сумчан, тим, хто цього найбільше потребує. Потрібно підтримувати та допомагати одне одному. Тому думаю, що великодні подарунки порадують містян у таке велике свято. Вдячний «Сумській паляниці» за постійну благодійну допомогу мешканцям громади та за надані паски цьогоріч. Вітаю сумчан з прийдешнім святом Христового Воскресіння!» – зазначив очільник громади Олександр ЛИСЕНКО.

Загалом ТОВ «Сумська паляниця» надасть понад 3 тисячі пасок. Усю великодню випічку освятили на виробництві.

«Благодійність стала для нас не разовим спонтанним явищем, а окремим напрямком роботи. Ми розуміємо, що сьогодні будь-яка допомога та підтримка надзвичайно важлива. Тому напередодні Великодня компанія «Сумська паляниця», як завжди, підтримує сумську громаду і щиро вітає сумчан зі святом», – сказала заступник директора з виробництва ТОВ «Сумська паляниця» Олена БІЛОУС.

«Сумська паляниця» тісно співпрацює з владою громади в реалізації благодійних проєктів. Зокрема, торік спільно передали кілька тисяч пасок харків’янам.