003.jpg

Відбулось чергове засідання колегії з питань соціального захисту та профілактики правопорушень серед дітей при управлінні «Служба у справах дітей».

На засіданні були присутні керівники та фахівці управління «Служба у справах дітей» та міського центру соціальних служб, управління освіта науки, Сумського районного управління поліції.

Начальник управління «Служба у справах дітей» Валерія ПОДОПРИГОРА доповіла про результати здійснення соціального захисту дітей торік.

Разом зі співдоповідачами – директором міського центру соціальних служб Марією ВЕРТЕЛЬ та начальником управління освіти і науки Нелею ВЕРБИЦЬКОЮ – посадовець окреслила пріоритетні напрямки діяльності суб`єктів соціальної роботи з сім`ями, дітьми та молоддю у поточному році.

Також під час колегії обговорили питання організації роботи управління «Служба у справах дітей» та міського центру соціальних служб з дітьми та сім`ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, та адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов`язків, взаємодії суб`єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.