006.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО інформує про актуальну ситуацію на території Сумської міської ТГ.

Водопостачання: 

  • аварійні відключення за адресами: просп. Шевченка, вул. Реміснича, вул. Металургів, вул. Хворостянка (Праці), вул. Британська (Горького), вул. Революції Гідності (Супруна), вул. Гетьмана Павла Скоропадського (Леваневського), вул. Новомістенська, вул. Троїцька, вул. Псільська, вул. Привокзальна, вул. Бельгійська, вул. Родини Линтварьових та прилеглі до них вулиці, а також урочище Баранівка.

Безпека:

  • за інформацією ОТУ «Суми», обстановка в смузі відповідальності угруповання контрольована.

Транспорт:

  • пасажирів перевозитимуть 47 одиниць комунального транспорту: 33 тролейбуси (курсуватимуть до 19:30 – 20:00) і 14 автобусів (курсуватимуть до 21:00).

Гуманітарна допомога:

  • у департаменті соціального захисту населення видаються продовольчі набори для ВПО та домогосподарствам, у яких пошкоджене житло внаслідок авіаударів, від фундації AVSI (набір видається один раз);
  • видається допомога дітям пільгових категорій: цукерки (розпочали видавати дітям, які втратили одного з годувальників), взуття (фабрика «Преміум Стар»), а також дитяче харчування дітям від 0 до 1,5 року з числа з інвалідністю, з багатодітних та малозабезпечених сімей, одиноких мам (2 упаковки по 6 баночок пюре, надано БФ «Хелп Груп»);
  • у Центрі УБД видаються продуктові набори від AVSI членам сімей загиблих Захисників України (які не отримували раніше, набір видається кожному члену сім’ї).