001.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО в онлайн-форматі привітав працівників соцзахисту з прийдешнім Днем працівників соціальної сфери.

У зв'язку з неможливістю проведення масових заходів, колектив працівників департаменту соціального захисту населення та підпорядкованих йому соціальних структур зібралися на онлайн-зустрічі.

«Продовжую вітати працівників соціальної сфери з прийдешнім професійним святом. Не припиню говорити, що ваша праця вагома та потрібна в наш час. До повномасштабного вторгнення росії сфера соціального захисту стрімко розвивалася в нашій громаді, а зараз вирішує проблеми ще більшої кількості громадян, адже наразі допомоги потребують не тільки містяни, а й ті, хто вимушений був покинути свої домівки. Соціальні працівники щодня на варті захисту населення. Кожен виконує свої обов’язки професійно та з максимальною віддачею. Щодня ви вирішуєте проблеми містян та допомагаєте боротися з усіма труднощами. Ви кожного дня бачите сотні людей з різними історіями та підтримуєте кожного, хто цього потребує. Дякую вам за те, що не залишаєте нікого в біді, і готові зробити все, щоб допомогти людям. Велика подяка за ваш щоденний нелегкий труд», – зазначив Олександр Лисенко.

Привітали працівників соціального захисту населення також заступник очільника громади Віра МОТРЕЧКО та перший заступник директора департаменту соціального захисту населення Світлана МАРИНЧЕНКО. Вони подякували кожній соціальній структурі громади за згуртованість і бажання стояти на варті захисту населення в такі важки часи. Віра Мотречко та Світлана Маринченко побажали присутнім вірити в себе, у наших захисників та найголовнішого – Перемоги над ворогом.

Нагадаємо, що з нагоди свята Олександр Лисенко відзначив працівників соціальої сфери громади грамотами міського голови.