007.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО взяв участь в урочистостях Головного управління Нацполіції в Сумській області до Дня захисників і захисниць України.

На заході також були присутні голова Сумської обласної державної адміністрації – керівник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ, перший заступник голови Сумської обласної ради Вадим ЛИСИЙ, народний депутат України Михайло АНАНЧЕНКО, командир ОТУ «Суми» генерал-майор Олександр НЕСТЕРЕНКО, начальник ГУНП в Сумської області полковник поліції Сергій ЧИЖ, заступник начальника УДСНС України в Сумської області полковник СЦЗ Сергій БЕЗНОСОХІН.

Правоохоронців та військових відзначили грамотами, подяками та цінними подарунками.

Очільник громади привітав присутніх зі святами та відзначив працівників поліції Почесними грамотами міського голови за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю, високий професіоналізм та з нагоди Дня захисників і захисниць України.

«Наші пращури завжди відстоювали незалежність нашої країни. А зараз за це боряться наші захисники. День захисників і захисниць – це день тих людей, хто готовий віддати найдорогоцінніше задля мирного життя. Поліція в наш час – це не просто сервісна служба, це наш захист та безпека. Дякую нашим військовим, органам правопорядку за те, що слідкуєте за спокоєм нашої громади. Віримо, що скоро на нас чекає спільна перемога!» – наголосив Олександр Лисенко.

Під час заходу присутні також вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих захисників України.