003.jpg

Представники Фонду «Партнерство за сильну Україну» обстежили укриття в кількох закладах освіти Сумської міської ТГ та обговорили з владою спільні дії щодо приведення цих приміщень до належного стану.

На перевірці також були присутні народний депутат України Тетяна СКРИПКА, заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ, начальник управління освіти і науки Неля ВЕРБИЦЬКА, депутат міської ради Єфрем ЛАЗАРЄВ. 

Міжнародні партнери разом з представниками влади оглянули укриття в чотирьох закладах освіти, що раніше були рекомендовані як найпростіші, з метою подальшого спільного приведення їх до відповідних умов.

Посадовці надали свій план дій відновлення укриттів і отримали пропозиції від представників Фонду. Також учасники обговорили питання організації навчання в умовах воєнного стану. Надалі робота з представниками Фонду «Партнерство за сильну Україну» продовжується.

Фонд «Партнерство за сильну Україну» – це мультидонорська програма, покликана зміцнити стійкість українського уряду до російської агресії та надати найнеобхіднішу підтримку українському громадянському суспільству і приватному сектору.

***

Приєднуйтеся: