001.jpg

У 367-му річницю Сум очільник громади Олександр ЛИСЕНКО вшанував пам’ять загиблих захисників України та знаного земляка Івана Харитоненка.

Очільник громади разом з представниками міської та обласної влади, військовослужбовцями, правоохоронцями та громадськістю вшанували пам’ять тих, хто віддано та мужньо захищав нашу країну, її цілісність та свободу.

«Я з гордістю можу сказати, що Суми – це вільне місто, а сумчани – нескорені. У День міста ми вшановуємо тих, хто віддав своє життя за нашу вільну країну, за наш рідний край. Ми щодня дякуємо нашим Героям та захисникам. Ми пам’ятаємо і пишаємося кожним, хто боровся за незалежну Україну та Суми. Вітаю всіх сумчан з Днем нашого міста! Ми сильні та незламні, тому перемога тільки за нами!» – наголосив Олександр Лисенко.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим бійцям 27-ої Сумської реактивної артилерійської бригади, Меморіалу воїнам, загиблим в зоні АТО/ООС, пам'ятника Героям Небесної Сотні, пам’ятника Івану Харитоненку та вшанували загиблих хвилиною мовчання.

***

Приєднуйтеся: