Надрукувати
Перегляди: 989

До Дня підприємця очільник громади Олександр ЛИСЕНКО нагородив місцевих підприємців, які внесли вагомий внесок у боротьбу з російською агресією.

Нагородженими стали ті, хто продовжує працювати, розвивати свій бізнес та підтримує економіку держави, незважаючи на війну в країні. Це й підприємці, які є членами добровольчих формувань та ЗСУ, які допомагали й допомагають нашим захисникам із початку повномасштабного вторгнення росії, які готують для добровольчих формувань, допомагають з безпритульними тваринами. Це й ті, хто виробляє власний продукт для популяризації нашого міста, хто творчими доробками прославляє Суми, та підприємці, які роблять все можливе для нашої перемоги.

«У такий складний час наші місцеві підприємці протягують руку допомоги всім нужденним. Вони допомагають військовим, добровольцям, переселенцям, містянам. На своєму фронті кожен з них робить максимум корисних речей, щоб подолати ворога та наблизити перемогу. Я вдячний кожному підприємцю, хто залишився в місті, хто допомагає нашій армії та розвиває свою справу. Мені приємно бачити, що наші підприємці стали в той же час волонтерами. Вони не тільки підтримують економіку, а й з власного бажання допомагають нашим воїнам. Я із впевненістю скажу, що сумські підприємці – гордість та цінність нашого міста», – зазначив Олександр Лисенко.

Очільник громади нагородив підприємців Грамотами міського голови за наполегливу сумлінну працю, досягнення високих результатів у роботі, активну життєву позицію, наполегливість, ініціативу та з нагоди Дня підприємця і подякував за їхню допомогу ЗСУ, добровольцям, переселенцям та усім нужденним. Він також зазначив, що в такий складний час місцеві підприємці продовжують сплачувати податки, забезпечувати робочими місцями населення та підтримувати армію.

Суми|новини Сум|сумські новини|укрнет

***

Приєднуйтеся: