003.jpg

Бібліотеки Сумської міської територіальної громади підбили підсумки вуличних акцій, присвячених 31-й річниці проголошення Незалежності України.

Під час заходів бібліотекарі організували збір коштів для наших захисників та захисниць, які мужньо протистоять російським загарбникам. Спільними зусиллями було зібрано понад 8,3 тис. грн.

Центральна міська бібліотека ім. Т.Г. Шевченка також долучилася до благодійної вуличної акції «Арт-блокпост - зцілення мистецтвом».

У сквері біля Альтанки працівники книгозбірні запрошували сумчан до участі у різних святкових локаціях. Особливо всім сподобалася патріотична фотозона, де кожен охочий міг зробити фото на згадку.

Бібліотекарі юнацького відділу запрошували дітвору до складання пазлів, продемонструвати знання у вікторині, присвяченій Україні. Дівчаткам сподобався майстер-клас з виготовлення патріотичної брошки. Зацікавив як дорослих, так і дітей майстер-клас від художниці Світлани ПУШКАР.

Ну і не можуть бібліотекарі обійтися без книжок, тож запропонували до уваги містян виставки, де зібрані цікаві популярні видання про Незалежність України.

Учасники акцій робили власні пожертви на допомогу ЗСУ: у підсумку за кілька годин зібрали 8313 грн. Бібліотекарі щиро вдячні усім, хто долучився до потрібної справи та нагадують, що двері до книгозбірень міста – відкриті, де на сумчан очікує багато цікавої та корисної інформації!

***

Приєднуйтеся: