005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, його заступник Станіслав ПОЛЯКОВ, управління освіти і науки дякують освітянам Сумської міської територіальної громади за роботу у непростих та  особливих умовах  викликів воєнного стану.

У листі на адресу керівників закладів освіти наголошується, що фахівці галузі разом з усіма українськими колегами вразили світ своєю стійкістю та незламністю, адже навчали попри все. Також його автори згадують добрим словом батьків учнів за те, що вони у взаємодії з учителями робили все можливе, аби освітній процес не переривався.

«Ми спільно з вами змогли подолати нові випробування, що доводиться переживати усій Україні та, зокрема, нашій громаді: жити й працювати в умовах повномасштабної війни з росією. З 24 лютого школи припинили навчальний процес офлайн. Необхідністю стало відновлення дистанційного навчання. Тисячі вчителів з різних куточків світу проводили уроки для своїх учнів. А тим працівникам, які залишилися на місцях, довелося виконувати ще багато громадських невідкладних завдань. У таких непростих умовах вчителі, учні та їхні батьки стали справжніми партнерами у важливому процесі – процесі навчання», – йдеться в листі.

Автори листа бажають усім – учителям, педагогічним працівникам, батькам та дітям – плідного відпочинку. Набратися незабутніх вражень і сил перед початком нового етапу навчання. А ще – міцного здоров'я, позитивного настрою і незламної віри в Перемогу!