007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відвідав ТОВ «Сумська паляниця», де випікали святкові паски, які сумчани передали Харкову.

Очільник громади сказав, що сумчани направили вітання-допомогу Харкову. Він додав, що це місто вже багато днів обстрілює ворог, через що там було зупинено роботу на заводах і відсутня можливість виготовлення пасок. З таким питанням до міської влади Сум звернулися колеги з Харківської міської ради.

«Війна тільки ще більш яскраво продемонструвала нам єдність усього народу. Ми відразу зголосилися допомогти сусідам - 7 000 великодніх пасочок передали харків‘янам! Ми, сумчани, на собі відчули, що таке бути в оточенні ворогом. Тому щодня тримаємо зв‘язок із Харківською міською радою, слідкуємо за новинами, молимося й просимо миру для наших друзів, колег та всієї України», – акцентував увагу міський голова.

Також Олександр Лисенко подякував місцевому виробнику – підприємству ТОВ «Сумська паляниця», які змогли збільшити потужності й виготовити смачні паски для харків’ян у найкоротші терміни.

***

Всі 7000 пасочок, які направили Харкову, успішно доставлені до міста.
 
Харків‘яни зможуть отримати великоднє вітання від сумчан безоплатно! Для цього працівники Сумської міської ради перераховували благодійні внески, щоб продемонструвати свою підтримку сусідам, родичам, друзям і колегам з Харкова.