001.jpg

Заступник міського голови Тамара ІЩЕНКО зустрілася з представником Благодійного фонду «Фармація» Сергієм МИРОНЕНКОМ та обговорила подальшу співпрацю.

Зустріч відбувалася на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2», яке днями отримало допомогу від добродійників на суму майже 800 тис. грн. Співпраця управління охорони здоров’я з Благодійним фондом «Фармація» триває другий рік поспіль. Торік громада отримала від нього лікарських препаратів на суму близько 1,5 млн грн.

Заступник міського голови подякувала благодійникам за допомогу сумчанам, яка є суттєвою в подоланні недуг та зміцненні здоров’я.

«Обсяг фінансування медичної галузі з боку бюджету громади доволі пристойний, який дає можливість поліпшувати матеріальну базу наших дев’яти лікувальних закладів, допомагати їм вирішувати питання розрахунків за комунальні послуги, ремонту, але в той же час ми знаємо, що протягом останніх років, попри те, що маємо консолідовані кошти НСЗУ і скарбниці громади, є проблеми, які стосуються забезпечення певних категорій населення, зокрема, осіб з інвалідністю, і лікарськими засобами, і засобами реабілітації,тому будь-яка ініціатива співпраці, можливості допомогти в питанні покращення здоров’я населення вітається – і ми дякуємо вам за співпрацю», – сказала Тамара Іщенко.

Користуючись нагодою, посадовець передала благодійникам грамоти міського голови за дієву підтримку та надання допомоги. Також під час зустрічі сторони обговорили подальшу співпрацю.