0010.jpg

У зв'язку з захворюваністю працівників, управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» внесе корективи у свою роботу.

Як повідомила начальник управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» Алла СТРИЖОВА, наразі, на лікарняному перебувають понад 30 працівників ЦНАПу, у 16 – позитивний результат тесту на COVID-19. Тому в установі тимчасово скоротять кількість особистих прийомів громадян.

Алла Стрижова пояснила, що це стосуватиметься тих осіб, які можуть отримати послугу через портал «Дія», це в першу чергу фізичні особи підприємці, які мають можливість отримати адміністративні послуги через Урядовий портал. Крім того, планують обмежити роботу у відділі дозвільних документів – приймання документів відбуватиметься через абонентську скриньку, встановлену в холі будівлі ЦНАПу. Також переглянуть деякі адмінпослуги, які відвідувачі можуть отримувати за допомогою засобів електронного чи поштового зв'язку.

Такі обмеження діятимуть до моменту поліпшення епідеміологічної ситуації в місті.

«До сьогоднішнього дня установа приймала всіх клієнтів, які зверталися за отриманням адміністративних послуг. На минулому тижні було зафіксовано рекорд по оформленню паспортних документів. Загалом, протягом тижня було надано понад 11 тисяч адміністративних послуг», – повідомила посадовець.

Своєю чергою в. о. міського голови Юлія ПАВЛИК подякувала начальнику управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» за злагоджену роботу працівників структурного підрозділу і наголосила на необхідності організації такого режиму роботи, який дозволить максимально забезпечити громадян наданням необхідних послуг.