001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради звернувся до всіх служб, організацій, виконавчих органів міської ради щодо необхідності посиленої роботи під час погіршення погодних умов. 

Очільник обласного центру сказав, що ранок понеділка почав з наради в КП «Шляхрембуд», де обговорювали питання очищення території громади від снігу. Враховуючи швидкі зміни погодних умов, Олександр Лисенко закликав комунальників, перевізників, медиків та працівників усіх організацій та служб працювати в посиленому режимі, щоб вчасно та якісно надавати послуги мешканцям.

Олександр Лисенко повідомив, що разом із директором КП «Шляхрембуд» Олександром ВЕГЕРОЮ опрацювали графік очищення доріг та тротуарів у громаді, куди включили і ті ділянки міста, про які писали мешканці на сторінках в соціальних мережах. Працюють у цьому напрямку і працівники обслуговуючих організацій, прибираючи прибудинкові території та посипаючи протиожеледною сумішшю доріжки.

Також він звернув увагу на роботу працівників соціальних служб. Міський голова на тому, що необхідно створити такі умови, щоб всі, хто потребує допомоги, могли її отримати.