002.jpg

Члени комісії з питань організації сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків зустрілися з суб’єктами господарювання, які планують розміщувати атракціони на Театральній площі під час новорічних і різдвяних свят.

Заступник міського голови Тамара ІЩЕНКО проінформувала підприємців про те, що цього року докорінно змінено підходи до організації святкового ярмарку та посилено вимоги до підприємців, які хочуть взяти в ньому участь.

«Цьогоріч нова концепція організації ярмарку, адже в попередні роки надходила маса скарг на незадовільну його організацію, стан будиночків для торгівлі та атракціонів. Нині все буде наближено до європейського зразка. Чітко визначено, що та де саме розміщуватиметься, підібрано асортимент страв, визначені вимоги до учасників новорічного ярмарку», – зазначила посадовець.

Члени комісії домовилися з суб’єктами господарювання про те, що завтра вони разом із начальником відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олегом ДУБИЦЬКИМ вийдуть на Театральну площу і вже безпосередньо на місці визначаться щодо можливості розміщення тих чи інших атракціонів.