005.jpg

Директор школи № 12 Ірина ГУБСЬКА увійшла до десятки кращих за підсумками ІІ другого Всеукраїнського конкурсу «Директор 2021: найкраща практика».

Учасниками конкурсу були як директори шкіл із міст-мільйонників, так і з невеличких селищ. Усі керівники мали змогу презентувати свій управлінський досвід, продемонструвати здобутки навчального закладу.

Компетентне журі, до складу якого входили заступник Голови Державної служби якості освіти України Алла БОНДАР, директор Департаменту інституційного аудиту Державної служби якості освіти України Юрій ВЕРГУН, а також директори провідних закладів дошкільної та загальної середньої освіти, визначило переможцем директора вінницької школи № 20. Також судді визначили ТОП лауреатів, до числа яких ввійшла і директор сумської школи.

Ірина Губська очолює загальноосвітню школи І-ІІІ ступенів № 12 ім. Б. Берестовського № 12 уже протягом 17 років. За цей час заклад освіти став упізнаваним та популярним серед батьків школярів, забезпечуючи високий рівень навчальних досягнень, що вкотре підтвердилося значними здобутками не лише учнів школи, але і їхніх наставників.