003.jpg

У Сумах відбулося нагородження учасників Всеукраїнського конкурсу есе «Мій парламент за права дитини», який було проведено до річниці прийняття Генеральною Асамблеєю ООН Конвенції про права дитини та 30-річчя її ратифікації Парламентом України.

Конкурс проводився за сприяння депутата Верховної Ради України, голови підкомітету у справах сім’ї та дітей Тетяни СКРИПКИ.

На нагородженні були присутні секретар міської ради Олег РЄЗНІК, заступник міського голови Станіслав ПОЛЯКОВ, начальник управління освіти і науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, депутати міської ради, школярі та педагоги.

Із 180 учасників конкурсу, 30 дітей – представники Сумщини, а 27 із них – сумчани.

Тетяна Скрипка висловила вдячність учасникам конкурсу за активну участь та за небайдужість до питань парламентаризму. Вона відзначила всіх учасників заходу, і кожному вручила набір книг та пам’ятні подарунки від Освітнього Центру Верховної Ради України.

Як зауважили Станіслав Поляков і Олег Рєзнік, за маленьким талантом завжди стоїть могутній наставник, який вкладає у дитину свої навички, натхнення і любов.

Тож подяками і грамотами посадовці відзначили й освітян.

Долучилась до вітань школярам і їхнім наставникам й Антоніна Данильченко, яка вручили педагогам грамоти управління освіти і науки.