001.jpg

26 квітня відбулося чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Сумської міської ради.

Присутні розглянули декілька питань, серед них: про надходження та використання коштів пайової участі суб’єктів містобудівної діяльності у розвитку інфраструктури міста, про розгляд попередніх звернень громадської ради при виконавчому комітеті Сумської міської ради.

Також члени ради обговорили питання боротьби з корупцією та профілактики корупційних проявів у структурних підрозділах Сумської міської ради.

Начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Григорій БРЯЗКУН розповів про затверджений план заходів щодо реалізації державної антикорупційної політики.

Крім цього, він поінформував, що у період з 1 по 10 квітня поточного року уповноваженими особами з питань запобігання та виявлення корупції здійснено перевірку всіх декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру посадових осіб міськради на своєчасність їх подання. Встановлено, 5 людей, 4 з яких звільнені ще у 2015 році, порушили дану вимогу Закону України «Про запобігання корупції».