003.jpg

Напередодні Дня працівників прокуратури України в Сумській обласній прокуратурі відбулись урочисті заходи.

На урочистостях були присутні міський голова Олександр ЛИСЕНКО, керівництво області, прокуратури та інших правоохоронних органів.

Як зауважив очільник громади, саме від фахівців галузі, покликаної наглядати за дотриманням законів правоохоронними та слідчими органами, залежить збереження злагоди, спокою і стабільності в громаді.

«Шановні працівники прокуратури! Сумчани вдячні вам за професіоналізм і справедливість. Впевнений, що ви і надалі відповідально і принципово сприятимете зміцненню правопорядку в нашому місті, і в усій країні», – сказав міський голова.

Працівникам прокуратури керманич міста побажав міцного здоров’я, наснаги та професійних успіхів у виконанні почесного обов’язку – стояти на варті справедливості, з честю та гідністю відстоювати права громадян.

Спільно з керівником Сумської обласної прокуратури Олексієм ТУБЕЛЬЦЕМ очільник громади вручив п'ятьом працівникам відомства ключі від нових квартир.

Також за сумлінне виконання службових обов'язків, ініціативність і оперативність в роботі, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників прокуратури подяками міського голови з врученням нагрудної відзнаки Олександр Лисенко відзначив: начальника відділу організації прийому громадян, розгляду звернень та запитів Сумської обласної прокуратури Ольгу ТАРАНУШИЧ, прокурора відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Сумської обласної прокуратури Євгена ГОРОБЦЯ та прокурорів Окружної прокуратури міста Суми Ярину МАРТИНЕНКО, Світлану РАЛКУ та Антона АЛЄКСЄЄВА.

У свою чергу Олексій Тубелець подякував  очільнику громади і присутнім на урочистостях представникам обласної влади за плідну і результативну співпрацю.

Нагадаємо, День працівників прокуратури України встановлений у 2000 році Указом Президента України та відзначається щорічно 1 грудня.