007.jpg

Під головуванням заступника міського голови Станіслава ПОЛЯКОВА відбулось засідання міської призовної комісії.

До складу комісії також увійшли військовий комісар Сумського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Михайло ПРИТИКА, спеціаліст управління освіти і науки Богдан ФІЛАТОВ, заступник начальника відділу превенції Сумського районного управління поліції ГУНП в Сумській області Дмитро БОНДАРЕНКО, старший лікар – організатор роботи медичного персоналу щодо медичного огляду призовників Володимир ОСТРІЩЕНКО, директор міського центру соціальних служб Марія ВЕРТЕЛЬ, голова міської організації Товариства сприяння обороні України Тетяна ШВАЧКО та начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав КОНОНЕНКО.

Члени комісії розглянули підсумки медичного огляду призовників на строкову військову службу з призначенням їх для служби у лавах Збройних Сил України чи інших військових формувань, роботи з вивчення особистостей призовників, їх морально-ділових якостей, сімейного стану тощо.

Михайло Притика повідомив, що осіння призовна кампанія до лав ЗСУ та інших військових формувань триватиме від жовтня по грудень. Під час цього призову на строкову службу мають відправити 114 сумчан.