005.jpg

Працівники Департаменту фінансів, економіки та інвестицій зустрілися в онлайні з Миколою КОСТРИЦЕЮ та Марією ПОРЧУК – Українськими консультантами консорціуму Van de Wetering Atelier für Städtebau, які діють за дорученням Державного Секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).

Захід реалізовувався у рамках впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки (ЄЕВ) в Україні та відбувся в форматі інтерв’ю за попередньо визначеними темами. У ході обговорення значну увагу було приділено питанням розвитку та впровадження системи муніципального енергоменеджменту, впровадженню демонстраційних проєктів, отримання консультаційної підтримки в реалізації енергоефективної політики та адаптації до кліматичних змін, а також питанням фінансового забезпечення проєктів з енергоефективності.

Консультанти консорціуму звернули увагу на високий рівень командної роботи з боку Сумської міської територіальної громади та висловили впевненість щодо подальшої плідної співпраці на шляху до впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки.

Детальну інформацію про Європейську енергетичну відзнаку можна почитати за цим посиланням