006.jpg

Представники КП «Міськводоканал» взяли участь у Lviv Eco Forum, де обговорювали найактуальніші та найгостріші екологічні питання у сфері водного господарства.

Цьогорічний захід, організований Львівською міською радою та Асоціацією «Укрводоканалекологія» за участю представників профільних Міністерств, НКРЄКП, українських та іноземних експертів, бізнес-фахівців та науковців, . зібрав майже 200 фахівців водної галузі

Учасники екофоруму обговорили найактуальніші екологічні питання у сфері водного господарства та поводження з відходами, в тому числі Водну стратегію України, Стратегію розвитку систем питного водопостачання та централізованого водовідведення, інвестиційні проєкти водного сектору.1 1

«Львівський екологічний форум вкотре став майданчиком для обміну досвідом та розробки спільних дій щодо створення стратегічного плану реальних заходів зі збереження навколишнього середовища та об’єктів водопровідно-каналізаційної сфери. Водна галузь потребує від держави цільових програм, які б визначали джерела фінансування реконструкції мереж та сприяли б сталим екологічним інвестиціям», – зазначив директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ.

У рамках заходу відбулася галузева виставка інноваційних технологій та обладнання у галузях очищення природних та стічних вод, переробки та сортування відходів, автоматизації технологічних процесів, економії енергоресурсів, новітніх екологічних рішень для промисловості та домогосподарств.