001.jpg

Святковий концерт, ростові ляльки, спортивні змагання та дитячий сміх – у Сумах відбулося свято Роменського мікрорайону.

Більше тисячі людей прийшли відсвяткувати День Роменського мікрорайону. На сцені неподалік школи № 25 виступили дитячі колективи, співочі та інструментальні ансамблі, відомі вокальні виконавці. Протягом дня відбувались спортивні змагання. Для дітей влаштували шоу ростових ляльок та мильних бульбашок. Також на святі облаштували фуд-корти.

Вітав жителів Роменського мікрорайону міський очільник Олександр ЛИСЕНКО, який подякував кожному, хто долучився до святкування.

«Сьогодні ми відзначаємо 366 років із часу заснування міста. І я пишаюсь тим, що кожен куточок Сум прекрасний. Спільно з вами і депутатами ми кожного дня робимо Роменський мікрорайон кращим. Нещодавно ми завершили укладати асфальтне покриття по вул. Декабристів, ми реконструювали школу № 25, аби наші дітки навчались у гідних комфортних умовах, зараз ми працюємо над проєктом будівництва футбольного поля. Все для наших дітей! Все для вас! Вітаю усіх зі святом!», – звернувся до присутніх міський голова.

Організатори свята – депутати міської ради Ігор ПЕРЕПЕКА та Геннадій ГРИЗОДУБ привітали присутніх на заході та наголосили, що і надалі працюватимуть над розвитком рідного мікрорайону.

Долучився до вітань і член виконавчого комітету Сергій СУМБАТОВ, який побажав жителям Роменської подальшого успіху, процвітання та реалізації важливих для мікрорайону проєктів.