005.jpg

У Сумах у День міста вперше провели студентський фестиваль «Суми єднає молодь».

Понад триста представників чотирьох закладів вищої освіти (СумДУ, СНАУ, СумДПУ ім. А. С. Макаренка, Сумської філії ХНУВС) пройшли парадом від вул. Петропавлівська до МЦ «Романтика», де і відбувся фестиваль. Розпочали його виконанням молодіжного гімну, а потому провели церемонію вшанування кращих представників молоді міста.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, вітаючи присутню молодь, яку він назвав найпрогресивнішими, найактивнішими та найкреативнішими людьми міста, його майбутнім, побажав юні здоров’я та успіху в усіх справах і самореалізації в Сумах.

Очільник громади запевнив, якщо буде бажання молоді, такий студентський фестиваль зроблять традиційним.

«Суми єднають, виховують, дають освіту. Вітаю вас із Днем міста і бажаю вам щирих друзів, цікавих ідей та розвитку. Розвитку тут, вдома, в рідному місті, яке дарує можливості!», – сказав посадовець.

Олександр Лисенко вручив низці представників закладів вищої освіти міста грамоти міського голови та подарунки. Привітали кращих представників молоді Сум і депутати Верховної Ради України, представники обласної державної адміністрації та обласної ради.

Також у рамках фестивалю відбувся показовий виступ творчих колективів вишів.