0010.jpg

З нагоди 30-ї річниці Незалежності України жителів Сумської громади та її керівництво привітали очільники міст-партнерів – Люблін та Мажейкяй.

У листі-вітанні голова ради Мажейкяйського району Відмантас МАЦЕВИЧЮС висловлює сподівання на подальшу плідну співпрацю та зміцнення партнерських стосунків між містами Суми та Мажейкяй у всіх сферах життєдіяльності: «Наші міста пов'язані щирою дружбою і співпрацею. Глобальна пандемія коригує наші плани, заважає нам зустрічатися, брати участь у міських фестивалях та інших заходах, але ми знаходимо нові способи підтримувати дружнє спілкування. З нагоди свята прийміть щирі вітання та побажання успіхів і процвітання».

З річницею Незалежності держави сумчан привітав Президент міста Люблін Кшиштоф ЖУК.

«Ми з оптимізмом дивимось на нашу співпрацю органів місцевого самоврядування, яка постійно розвивається у нових проєктах, громадських зв'язках неурядових організацій, освітніх закладів, діячів культури та мистецтва, приватних підприємців. Ми знаємо, що це справжня основа доброго сусідства. У День Незалежності бажаємо вам багато друзів і союзників, бо для Європи та світу присутність України в європейських і атлантичних структурах має вагому значення», – йдеться в листі.

Також, у вітанні очільник уряду Любліна висловлює вдячність громаді Сум за дружбу і співпрацю та висловлює захоплення успіхами у реформуванні України та місцевих громад.