0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО зустрівся з головами квартальних комітетів та обговорив нагальні питання приватного сектору.

На робочій зустрічі також були присутні директор департаменту інфраструктури міста Олександр ЖУРБА та начальник управління житлово-комунального господарства департаменту інфраструктури міста Олександр КИСІЛЬ.

Голови квартальних комітетів порушили питання ремонту доріг в приватному секторі, – підсипки та грейдеруванні автошляхів, покосу трави, вивозу сміття. Обговорили і ремонт каналізації в районі Басів. Також квартальні висловили невдоволення роботою окремих депутатів міської ради у приватному секторі та попросили міського голову вплинути на обранців.

«Всі пропозиції голів квартальних комітетів, які стосуються благоустрою приватного сектору, буде взято до уваги і вирішено в порядку нагальності. Ми розуміємо, що є безліч проблем, які варто вирішувати, цим мають опікуватися і депутати, які закріплені за конкретними округами, в тому числі і приватним сектором. Надалі проблемні моменти ми будемо обговорювати і за участі представників громади в міській раді. У нас є програма розвитку приватного сектору і її необхідно втілювати в життя», – зауважив міський очільник.

Міський голова наголосив, що пропозиції, надані головами квартальних комітетів, які стосуються нагальних питань, будуть включені до проєкту бюджету. Напрацьовуватимуть їх на наступних зустрічах, куди запрошуватимуть і депутатів міської ради.