003.jpg

На стадіоні «Авангард» керівництво міста та депутати міської ради відзначили кращих спортсменів МКЗ КДЮСШ «Суми» та МКЗ СДЮСШОР В. Голубничого з легкої атлетики з нагоди закінчення навчального 2020–2021 року та їхніх перемог на спортивних змаганнях.

Урочисту церемонію нагородження випускників розпочали із виступу одного з кращих мистецьких колективів міста – народного танцювального колективу «Dance Centre Artes».

Заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО подякувала тренерам-викладачам і батькам вихованців за наполегливу працю із підростаючим поколінням, мудрі настанови, підтримку та поради майбутнім олімпійцям, а керівникам освітніх установ, головам федерацій та міським обранцям – за активну співпрацю та сприяння у вирішенні нагальних питань.

«Сумські спортсмени – кращі з кращих: амбітні, працьовиті, витривалі, професійні, є кандидатами в майстри спорту, успішно представляють рідне місто на всеукраїнських та світових спортивних аренах. Безмежно вдячна за належне виховання їхнім батькам, які довірили своїх дітлахів саме цим секціям та, звісно, тренерам, які стали для них другою родиною. Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА та сумської громади бажаю невичерпної енергії, підкорення нових вершин та здобуття нових перемог, а також стати гідною нам заміною – тренерами, депутатами, керівниками установ. Сподіваюсь, друга черга реконструкції стадіону «Авангард», що буде виконана найближчим часом, дозволить ще більше розкрити ваш потенціал, вміння та навички, та, беззаперечно, займатися в комфорті», – підкреслила посадовець.

Грамотами та спортивними кубками нагородили учнів відділення футболу, спортивної гімнастики, аеробіки, дзюдо, самбо, боксу, гандболу МКЗ КДЮСШ «Суми» та СДЮСШОР В. Голубничого з легкої атлетики.

Подяку за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію дитячого спорту, за активну співпрацю та допомогу МКЗ КДЮСШ «Суми» також оголосили заступнику міського голови Вірі Мотречко, віце-президенту Федерації дзюдо України Сергію КОЛІСНІЧЕНКУ, президенту Федерації спортивної та фітнес аеробіки Сумської області Оксані ДУБИНСЬКІЙ, депутатам Дмитру ЛАНТУШЕНКУ, Максиму ЗЕЛЕНСЬКОМУ, Артему КОБЗАРЮ та Дмитру ВАСЮНІНУ, тренерам та представникам адміністрацій спортивних установ.

Самі ж випускники продемонстрували показові виступи для глядачів заходу.